- Ingredients de la recepta d'Ensaladilla russa: - Per a 2 persones:
- 1 patata (250 g)
- 2 pastanagues
- 1 ou 10 olives farcides
- 1 cullarada de pèsols en conserva
- 1 llauna de tonyina en oli(100 g)
- 1/4 de maionesa sal julivert
- Elaboració de la recepta d'Ensaladilla russa: Posa la patata (neta i amb pell) a bullir a foc suau en una cassola amb aigua freda. Pela las pastanagues i afegir-les. Deixa-les bullir (patates i pastanagues) durant 25 minuts. Als 25 minuts de cocció, introdueix l'ou, 1 cullarada de sal y deixa coure durant 10 minuts més. Escórre l'aigua, deixa refredar tot. Reserva las pastanagues en un plat i pela les patates i l'ou. Pica la patata en daus i l'ou en dauets. Talla les pastanagues en 4 quarts tires. Apila els troços y talla-les perpendicularment fins a aconseguir trocets petits. Talla les olives per la mitat i després finament. Posa tot en un bol gran, afegeix els pèsols i la tonyina trocejada. Incorpora la maionesa, barreja suaument. Prova, posa a punt de sal i serveix.
miércoles, 30 de abril de 2014
Ensaladilla russa
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario