miércoles, 30 de abril de 2014

Amanida cabra escandall



Amanida de cabra escandall

INGREDIENTS:
Enciam 500grams
Formatge de cabra 200grams
Tomàquet triturat250grams
Sucre 125grams
Pasta filo4 fulls
Fruits secs 150grams
panses25grams

ELABORACIÓ :
Amb una olla posarem el tomàquet triturat i el sucre, ho deixarem coure a foc fluix durant una hora anant remenant de tant en tant.
Tallarem l’enciam a mirepoix i el reservarem.
Agafem un full de pasta filo i al centre hi ficarem 50grams de formatge de cabra, l’embolicarem.
Precalentem el forn a 170 Cº, un cop estigui calent pintarem la pasta filo amb ou i ho ficarem al forn fins que quedi daurat.
Montarem el plat amb l’amanida a la part superior, la melmelada de tomàquet a la part inferior i per sobre d’aquesta, la pasta filo amb el formatge. Per sobre l’enciam els fruits secs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario