Ingredients de la recepta de l'Amanida Cèsar:
- Per a 4 persones:
- Enciam variats
- 1 pit de pollastre
- 150 grs. de formatge
- 4 llesques de pa de motlle
- 4-5 filets d'anxova en oli
- 2 rovells d'ou
- 2 dents d'all
- 1 cullaradeta de tàperes
- 1 cullaradeta de mostassa
- 1/4 cullaradeta cucharadita de salsa anglesa
- suc de 1/2 llimona
- sal
- oli verge extra
- pebre
Elaboració de la recepta de l'Amanida Ensalada César:
Cou el pit de pollastre en un casso amb abundant aigua, una mica de sal. Cou durant 20 minuts. Fes daus amb el pit de pollatre i reserva.Fes daus amb el formatge i posa'ls en un bol junt amb els daus de pollastre. Incorpora 3 cullarades de la vinagreta i barreja bé. Per altra banda, talla el pa en daus i dora'ls en una paella amb una mica d'oli.
Troceja les fulles d'enciam netes i escurregudes.
Per a preparar la vinagreta, pica els dents d'all i les anxoves i picals en un morter. Afegeix els rovells d'ou, remou bé i ves incorporant a poc a poc l'oli d'oliva fins a obtenir una pasta de consistència similar a la maionesa. Afegeix el suc de la llimona, la salsa anglesa, la mostassa i un pessic de sal. Remou bé i reserva.
Prepara l'Amanida Cèsar posant al mig l'enciam, damunt els dauets de pollastre i de formatge i els costrons de pa. Rega amb la vinagreta i decora amb les tàperes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario