Desitjos farcits
25 gr formatge rallat
25 gr sobrassada
25 gr paté
2 frankfurts
6 anxoves
8 escura dents
Elaboració:
Pre-calentarem el forn a 170 graus
-agafarem una lamina de full i farem una
tira de 10 centimetres
La untarem de paté
Agafarem les puntes de la pasta de full i les cargolarem cap al centre
Les tallarem amb talls de 1 centímetre
-agafarem una lamina de full i farem una tira de 10 centímetres i la
pintarem amb ou i posarem amb formatge ratllat i o cargolarem tot . tallarem
amb talls de 2 centímetres i punxem a un pal
-agafarem una lamina de full i farem
4 tires d,un centímetre . les untarem amb sobrassada i les enrotllarem amb un
pal
-agafarem una lamina de full i farem 8 i tires d,un centímetre tallarem el
Frankfurt en 4 i enrotllarem la pasta de
full . agafarem 1 lamina de full i farem 8 tires les pintarem amb ou li
afegirem anxova i li donarem tombs fent forma de llacets posarem al forn fins
que estigui daurat
No hay comentarios:
Publicar un comentario