miércoles, 5 de marzo de 2014

Espaguetis amb verdures cruixent d'alvocat i salmó

Aquí tenim una recepta per llepar-se'n els dits, digne d´un restaurant amb una "estrella Michelin".



Ingredients:( 4 pax)

300gr. Espaguetis
1 Cebes.
1 Pebrot vermell
1 Pastanaga
1 carbassó
250gr Crema de llet
oli, sal y pebre.

Elaboració:

1.-Tallar les verdures en julien.
2.-Sofregir les verdures fins que quedin daurades.
3.- Afegir la crema de llet la sal i el pebre, deixar reduir.
4.-Bullir els espaguetis durant 8 min. i escorrels.
5.- Afegir els espaguetis escorreguts a la crema de llet amb les verdures.
6.-Retirar del foc i emplatar

      
Pas 1 















Pas 2


Pas 3














 Pas 4

Pas 5














Pas 6  Bon Profit - Bon Appetit - Bon appetizers - Bon Gewin - Bon irabazien


No hay comentarios:

Publicar un comentario