miércoles, 5 de marzo de 2014

Amanida cruixent d'advocat i salmó



Ingredients per 4 pax:
500 grams d´amanida 
5 fulls pasta filo
                            
150gr salmó
75gr blat de moro
2 alvocats
75gr. tomàquet Cherry








Elaboració:
Precalentem el forn a 170ºC
Tallarem les fulles de pasta filo amb 4 parts i les  pintarem amb mantega, les solaparem una sobre de l’altre folrant un motllo rodó i les enfornarem fins que quedin daurades, ho deixarem refredar.
Tallarem l’enciam a juliana i el reservarem.
Tallarem per la mitat els tomàquets Cherrys .
Pelarem els alvocats i li traurem l’os, i tallarem a daurats l’alvocat.
Farem unes tires amb el salmó i li donarem la forma de flor enrotllant-los.
Desmotllarem la pasta filo i farem el muntatge del plat posant una base d’enciam, els tomàquets Cherrys, l’alvocat, el blat de moro i la flor de salmó i llest per a presentar. Podem ficar un toc de vinagre de mòdena per donar color al plat.  




No hay comentarios:

Publicar un comentario