Ingredients per 4 pax:
500 grams d´amanida
5 fulls pasta filo
150gr salmó
75gr blat de
moro
2 alvocats
75gr.
tomàquet Cherry
Elaboració:
Precalentem el forn a 170ºC
Tallarem les fulles de pasta filo amb 4 parts i les pintarem amb mantega, les solaparem una sobre
de l’altre folrant un motllo rodó i les enfornarem fins que quedin daurades, ho
deixarem refredar.
Tallarem l’enciam a juliana i el reservarem.
Tallarem per la mitat els tomàquets Cherrys .
Pelarem els alvocats i li traurem l’os, i tallarem a daurats l’alvocat.
Farem unes tires amb el salmó i li donarem la forma de flor enrotllant-los.
Desmotllarem la pasta filo i farem el muntatge del plat posant una base
d’enciam, els tomàquets Cherrys, l’alvocat, el blat de moro i la flor de salmó i
llest per a presentar. Podem ficar un toc de vinagre de mòdena per donar color
al plat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario