miércoles, 5 de marzo de 2014

Calamarcets al Papillot




Ingredients per 4 pax:
500gr de calamarcets
250gr cloïsses
1 ceba
1tomàquets
50gr. Picada d’ all i julivert
Sal i pebret


Elaboració:
Precaletarem  al forn al 170ºC
Netejarem els calamarsets i els tallarem a rodanxes d’un centímetre I els reservarem.
Tallarem, la ceba i el tomàquet a Juliana.
 Farem una picada d’all, julivert i oli tot triturat amb el turmix.
Per  fer  el papillote agafarem  paper d´alumini  mida d’un  foli  i a la part inferior ficarem una  base de picada d´all i julivert  per sobre  la ceba i el tomàquet a juliana i per sobre els  calamarcets tallats a rodanxes, amb 4 cloïsses.
Ho tancarem hermèticament perquè no s’escapi l‘aire segellant pels  costats  amb forma  de sobre.
Ho courem  a 170Cº durant 13 minuts .
Ho servirem obrin amb uns talls amb creu al centre del paper intentant no cremar-nos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario